Namenski delovi

POGONSKA TEHNIKA je idealan partner za projektovanje po meri i proizvodnju srednjih i velikih komponenti za kovanje i odlivke za tešku mehanizaciju koja zahteva visoke standarde kvaliteta. Mi se u potpunosti brinemo o vašim delovima, uključujući kupovinu materijala, mehaničku obradu, toplotnu obradu, uključujući sertifikate, itd. Uzimamo logističke napore i štedimo vam vreme i novac. Iskustvo kombinovano sa našom neprekidno ažuriranom proizvodnom tehnologijom dovelo je do dugoročnih odnosa sa vodećim kompanijama u industriji čelika, rudarstva, cementa, energije i opšteg inženjeringa.

Otkivci za industriju metala, cementa i opšte industrije: otkivci za hladno valjanje, otkivci za toplo valjanje, cilindri i valjci svih veličina i materijala, trapezna vretena, kuglična vretena dužine preko 12 m, osovine, prsteni i ćaure, itd.

Odlivci za rudarstvo, cement, energiju i drugo obuhvataju mlinove, namenske reduktore, drobilice, komponente agregata, zupčanike, matrice i razne komponente za metalnu, rudarsku, metalnu i drugu proizvodnju i industriju nafte i gasa. Isporučuje se u raznim materijalima, legurama, uključujući ugljenični čelik, super dupleks čelik i složene austenitne materijale. Naše iskustvo obezbeđuju visokokvalitetni odlivci. Blisko sarađujemo sa našim partnerima, u poboljšanju materijala i dizajna, što će vam pomoći da dobijete pravi kalup u skladu sa vašim zahtevima.