Trapezna vretena, linearni aktuatorji

Trapezna vretena, linearni aktuatorji

A) TRAPEZNA VRETENA, KUGLIČNA VRETENA, LINEARNI AKTUATORJI

Trapezna vretena, kugličasta vretena i linearni aktuatori SERVOMECH su pogodni za širok spektar primjena. Mogu se koristiti za podizanje, povlačenje, pomeranje ili poravnavanje svih tipova opterećenja, uz potpunu sinhronizaciju, što je teško postići drugim metodama rukovanja. Trapezna vretena i i kuglična vretena mogu se koristiti kao pojedinačni pogoni ili u grupama - mreže povezane sa transmisijskim vratilima, spojkama, kutnim-ugaonim prenosnicima, itd.

Linearni aktuatori mogu se pokretati različitim motorima: električnim, na izmeničnu AC ili istosmjernom strujom DC, kao i pneumatskim motori. Mogu se upravljati i ručno ili bilo kojim drugim prenosom(ozubljeni kaiševi…).

Pored modela prikazanih u katalozima, SERVOMECH takođe može da proizvodi vretena i prilagođene aktuatore koji zadovoljavaju vaše zahteve.

POVEZAVA:
SERVOMECH

 

 

 

 

B) ELEKTROMEHANIČKI CILINDAR: ENERGETSKI EFIKASNO REŠENJE ZA VAŠU PRIMENU

Robustan elektromehanički cilindar SERVOMECH je razvijen za teške primene. Konstruisan kao potpuno modularni sistem sa integrisanim planetarnim ili recirkulacionim kugličnim vijčanim sklopom, dizajniran je za ekonomičan rad čak iu teškim uvjetima.

Prednosti koje proizilaze iz specifičnih karakteristika proizvoda:

  • Precizno pozicioniranje velikih opterećenja od više tona u mikronima preciznosti, visoka dinamika kretanja, snažne pogonske snage i dugi vijek trajanja
  • Niska cena aplikacije u usporedbi sa hidraulučkim sistemom, jer je ceo sistem spreman za instalaciju i aktivaciju i nije potreban agregat, itd.
  • Visokoprecizni linearni pogoni vijaka
  • Visoka energetska efikasnost i mali uticaj na životnu sredinu
  • Nema curenja ulja
  • Jednostavan, robustan dizajn za dugi vijek trajanja, čak i u teškim uvjetima
  • Centralni sistem podmazivanja smanjuje vreme zastoja i štedi vreme i novac
  • Inteligentni pogonski sistem za programiranje i implementaciju složenih profila kretanja

 

 

LINK: